Faceți căutări pe acest blog

2 aug. 2011

Competitive Intelligence / Intelligence économique

Transylvania Investigations Service® este unul dintre pionierii din domeniul competitive intelligence (engl.) sau intelligence économique (fr.) din Romania. Acest fapt a aparut ca si o pasiune dar si ca o evolutie fireasca de la colectarea de informatii referitoare la situatii din domeniul economic catre integrarea acestor informatii in diferite tipuri de analize referitoare atat la piata, cat si la actorii economici. Reusim astfel sa integram intr-un tot unitar activitatea de colectare de informatii publice si partea de analiza si consiliere strategica fundamentata pe datele astfel obtinute.

Care este tendinta pe o piata anume?
Care sunt manifestarile strategice si tactice ale concurentilor?
Cum influenteaza toate acestea evolutia clientilor nostri?
Care ar fi modalitatile optime de reactie?

Aceste intrebari si multe altele isi gasesc raspunsul in rezultatele activitatii Transylvania Investigations Service®.
Anticiparea si preventia sunt concepte cheie care ne ghideaza activitatea. Nu o sa oferim servicii de recuperare a unor creante/pierderi la modul direct, ci o sa insistam pe implementarea unui stil de management bazat pe cunoastere.
Contractele paguboase ori dezavantajoase, neincasarile datorate relei vointe a partenerilor ori imposibilitatii acestora de a-si onora obligatiile asumate sunt extrem de periculoase pentru bunul mers al organizatiei. Ele pot destabiliza organizatia in asa masura incat recuperarea unor astfel de pierderi sa nici nu mai poata avea loc.
Mai mult, asistam clientii nostri in demersurile lor ofensive cum ar fi cele legate de consolidarea pozitiei lor pe piata sau intrarea pe noi piete. Granitele statale nu sunt bariere pentru noi, intrucat prin parteneriatele consolidate in timp putem gestiona cu acelasi profesionalism situatii si in afara Romaniei.